Σχετικά με το οδοντιατρείο μας

Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται επί της οδού Μαιάνδρου 15 στην Αθήνα σε μικρή απόσταση από το σταθμό μετρό «Μέγαρο Μουσικής». Ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο της Ενδοδοντολογίας και αποτελείται από μια αίθουσα αναμονής και δυο χώρους ιατρείων. Κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή του πρωταρχικός μας στόχος ήταν η δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος , στο οποίο οι ασθενείς μας θα νιώθουν άνετα και φιλικά.

Παράλληλα, με την χρήση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, το ιατρείο μας στοχεύει στην  παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικής φροντίδας. Μεταξύ άλλων ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει: οδοντιατρικό μικροσκόπιο, μεγεθυντικές λούπες, σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας με πλάκες φωσφόρου, συσκευή υπερήχων με ξέστρα ενδοδοντίας, μοτέρ ενδοδοντίας, ηλεκτρονικό εντοπιστή ακρορριζίου.

Χαρά Παπαδοπούλου
[email protected]+30 697 798 2980

Η Χαρά Παπαδοπούλου αποφοίτησε από την Οδοντοτεχική Σχολή Αθηνών το 2005. Το 2011 αποφοιτησε απο την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2019, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία (MSc) του ίδιου πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ).  Από το 2011, μέχρι και σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του πανεπιστημίου Αθηνών και συμμετέχει ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας, της Ευρωπαικής Ενδοδοντικής Εταιρείας και άλλων επιστημονικών φορέων και εργάζεται ιδιωτικά,αποκλειστικά στο αντικείμενο της Ενδοδοντίας.

Εύη Αρβανίτη[email protected]+30 698 352 0284

Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 2008. Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός τον Ιανουάριο του 2009. Παρουσιάστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου και παρέμεινε για έξι χρόνια. Το 2014 ολοκλήρωσε στην ΑΣΟΕΕ το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Στατιστική με κατεύθυνση Στατιστικές Μέθοδοι στην Ιατρική και Φαρμακευτική. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους εισήχθει στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα κλινικής ειδίκευσης στην Ενδοδοντία  στο τμήμα Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ. Από το 2018 εργάζεται ως επιμελήτρια του Ενδοδοντολογικού Τμήματος  του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρίας και από το 2017 εργάζεται ιδιωτικά,αποκλειστικά στο αντικείμενο της Ενδοδοντίας.